Vijesti

Otvorena Filijala Srebrenica

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je ZiraatBank BH d.d. svojoj mreži poslovnica dodala i Filijalu Srebrenica, na adresi Reufa Selmanagića-Crnog 1.

Kolege na novootvorenoj lokaciji možete kontaktirati putem brojeva telefona:

+387 56 445 020
+387 56 445 021
+387 56 445 022
Fax: +387 56 440 708

Svakog ponedjeljka uživajte u pogodnostima sa ZIraatBank MasterCard.

Za svaku kupljenu kartu u Cinema City Multiplex kinu, plaćenu MASTERCARD karticom, drugu kartu dobijate GRATIS.

Nova kreditna linija za preduzetnike

Imajući u vidu uspješnost implementacije prethodne i još uvijek aktuelne Kreditne linije, uspostavljene 2012. godine, u iznosu od 100 miliona EUR, a sa primarnim ciljem jačanja BH ekonomije, podrške održivom povratku i otvaranju novih radnih mjesta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. je obezbijedila i drugu Kreditnu liniju, u iznosu od 50 miliona EUR. Cilj implementacije ove Kreditne linije je pružanje podrške malim i srednjim preduzećima (MSP) u Federaciji BiH i Brčko Distriktu kroz obezbjeđenje povoljnijih uvjeta dostupnosti finansijskih sredstava, što će za posljedicu imati proširenje poslovnih aktivnosti, održavanje i povećanje zaposlenosti i poboljšanje ekonomskih prilika, te stvaranje povoljnije poslovne klime u cijeloj BiH.

Sredstva iz Kreditne linije će se odobravati uz povoljne kamatne stope na maksimalan period otplate do 10 godina, uz mogućnost odgode plaćanja glavnice do 24 mjeseca.

Iz sredstava ove Kreditne linije ne mogu se finansirati državne institucije i preduzeća, neprofitne fondacije, udruženja i organizacije, kao ni finansijske institucije, uključujući i banke.

Svi zainteresirani mogu aplicirati u najbližoj poslovnici ZiraatBank BH d.d

Preuzimanje novih beskontaktnih kartica

Poštovani,

Imamo čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas da smo u želji da kvalitet usluga u kartičnom poslovanju postavimo na što veći nivo, a u skladu sa posljednjim sigurnosnim standardima implementirali nove beskontaktne debitne i kreditne kartice zasnovane na MasterCard kartičnom brendu.

S tim u vezi pozivamo Vas da u narednom periodu i to počev od 25.12.2014 godine dođete u Banku da preuzmete svoju novu beskontaktnu MasterCard kreditnu i/ili debitnu karticu, koju Vam je Banka izradila o svom trošku.

Prilikom preuzimanja kartice neophodno je da donesete svoju važeću kreditnu i/ili debitnu karticu/e i ličnu kartu.Nove beskontaktne MasterCard kreditne i/ili debitne kartice će biti aktivne od 01.02.2015 godine čime će vaše trenutne kartice postati nevažeće.

Prvih hiljadu korisnika očekuju prigodni pokloni. Zahvaljujemo se na Vašoj vjernosti i povjerenju koje ste nam ukazali prethodnih godina opredjeljući se za proizvode naše banke.